! Naše nejprodávanější boilies !
Vynikající na chladnou vodu !
Obsahuje: 18 druhů velmi kvalitních, středně mletých surovin. Základem jsou extrudované suroviny a drcené tzv. ptačí zoby. Tepelně upravené suroviny mají intenzivnější přirozené aroma a mnohem lépe uvolňují tyto látky do vody.
Dále směs obsahuje: Hydrolyzovaný hovězí protein, enzymaticky upravená játra, rozpustný rybí protein, vaječnou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, kvasnice, 4 druhy drcených olejnatých semen vč. konopí a nigeru. Lososový olej, ovocné cukry, drcený přírodní česnek a směs několika druhů bylin a červeného koření, které spolu s ostatními surovinami zajišťují vysokou účinnost především v chladné vodě.
- Charakteristika: Jde o boilies pro aktivní rybolov, s dobrou rozpustností, především v chladnějším období podzimu, zimy a jara. Je určeno pro ty, kdo chtějí chytat aktivně, a ne jen čekat dlouhé hodiny bez záběru na trofejní rybu. Je perfektní i na závody v lovu ryb – což máme sami odzkoušeno s velkým úspěchem u našeho závodního týmu!
- Možnosti použití: Dlouhodobě se nám Calypso velmi dobře a účinně osvědčilo na chladné vodě, hlavně od podzimu do jara, při teplotě vody 4 - 18 °C. Vynikající i na rychlé chytání při jarních a podzimních závodech! V letních vedrech už tak účinné nebylo, to chytají dobře např. Masové, Játrové, Halibut a Rybí boilies. Perfektně na něj berou i velcí cejni, jelci, parmy aj. Boilies se použivají jako chytací – nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
-
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Boilies |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Průměr: | 24 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.